Hakkımızda

 

Bizim hikayemiz

Emreresmi1 2021 yılında kuruldu Eğitim ,Fragman, gibi birçok şey yayınladık yazılım sektörünün önde gelen web sitelerinden biri haline gelen akıllı telefon yazılımlarının indirilebildiği bir web sitesidir.




Görevimiz

Tüm dünyadaki hayranlarımız için daha güvenli, daha iyi ve daha hızlı bir yazılım indirme deneyimi sağlamak. Uygulamalar, Oyunlar ve geçmiş sürüm listesinin en kapsamlı koleksiyonlarından birini sunuyoruz. Tüm indirme çalışmaları %100 ekstra uzantıya gerek olmadığını garanti eder. Hepinizin mobil hayattan zevk almanın daha iyi bir yolunu hak ettiğinize inanıyoruz. Emreresmi1 ekibi, tüm kullanıcıların akıllı telefonlara uygulama yükleme, güncelleme ve daha fazlası ile ilgili sorunlarını çözmelerine yardımcı olmaya her zaman hazırdır.

Önemli Uyarı

Emreresmi1.com Google, Google Play veya Android ile herhangi bir şekilde ilişkili veya bağlantılı DEĞİLDİR. Android, Google Inc.'in ticari markasıdır. Tüm uygulamalar ve oyunlar, ilgili geliştiricilerinin veya yayıncılarının mülkü ve ticari markasıdır ve YALNIZCA EVDE veya KİŞİSEL kullanım içindir. Lütfen dikkat edin, Emreresmi1.com

Daha yeni Daha eski